Φάση Σεναρίου

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο)

Αυτό το αλάτι της αλατιέρας εγώ το είδα στις αλυκές

3 ώρες

Αξιολόγηση

15λεπτά
Φύλλα Εργασίας
axiologisi.docx

Η αξιολόγηση θα γίνει ως προς το τελικό παραδοτέο και τη συνεργασία των μαθητών σύμφωνα με το φύλλο εργασίας 1.
Η αξιολόγηση στηρίζεται στη ρουμπρίκα του Κ. Χαραλάμπους, που έχει τροποποιηθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σεναρίου μας.

Χαραλάμπους Κ. (2013) Ιστοεξερευνήσεις. Σημειώσεις για το μάθημα Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, ΠΜΣ Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, Πανεπιστήμιο Frederick, Κύπρος. (Υπεύθυνοι μαθήματος: Γ. Λιαράκου, Κ. Χαραλάμπους).

 

 

 

 


Δημιουργός Σεναρίου: ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ (Εκπαιδευτικός)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ (τι είναι;)
Το σενάριο «Αυτό το αλάτι της αλατιέρας εγώ το είδα στις αλυκές» έχει χαρακτηριστεί ως Βέλτιστο (βαθμολογία 70 μονάδων και άνω) ύστερα από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από δύο αξιολογητές βάσει κριτηρίων που ορίστηκαν από το ΔΣ του ΙΕΠ.
2916